Mivel kb. 3 hónapja nem került bejegyzés a blogba, ezért összegezném, hogy mi történt azon kívül, hogy lelépett a kőműves.

- Az építkezés megkezdése előtt lennie kell egy felvonulási épületnek, más néven fészernek. Hívjuk bárhogy is, ilyennek lennie kell, mondták az okosok. Mi ezt kétkedve fogadtuk, de nekiálltunk megoldásokat keresni. Először arra gondoltunk megvesszük a fatárolót előbb és funkcionál majd fészerként, de elvetettük az ötletet és készítettünk saját kézzel néhány haver segítségével egy fészert, ablakkal, palatetővel és raklapaljzattal. Azóta már ezer dolgot tárolunk benne, menekülünk bele a meleg elől, szóval be kellett látnunk kellett ez az épület!

- Megkezdődőtt a vasszerelés!!!! Mivel az eredeti tervek szerint május elején kezdődött volna az építkezés, ezért már elkezdődött a vasszerelés.... Szinte minden, a sávalapba kerülő vas készen van, csak a kezdést várják... Legalább valami időben megvan! Hurrá!

- Kazán váltásra kényszerültünk, hála istennek még az előtt, hogy megvettük volna! A huzatigény nagysága miatt sajnos el kell búcsúznunk az eredeti kazán tervtől. Találtunk egy másikat, mely nem kombi "csak" faelgázolsító kazán, de elegendő neki az 5 méteres kémény! Ezt tegnap megerősítette a kéményseprő is, így nyugodtan választjuk a Guntamatic Biosmart kazánt.

Szóval, a kőműves okozta sokk alatt ténykedtünk is eleget, csak a blogolásra nem jutott idő....

A bejegyzés trackback címe:

https://grussgott.blog.hu/api/trackback/id/tr222957147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása