A blog régóta nem frissült, ennek több oka is volt.... időhiány és egy "kisebb" sokk....

Sajnos a kőműves vállalkozó, akivel december óta voltunk tárgyalásban és el is vállalta a munkát, május elejei kezdéssel, a tervezett időpont előtt pár nappal lelépett. Hogy lelépett nem is teljesen fedi a valóságot.... pénteken telefonon ígéretett tett, hogy holnap, azaz szombaton megbeszéljük a kezdéssel kapcsolatos dolgokat.

Vártuk a hívását, nem jött... se aznap, se utána, ennek kb. 5 hete....

Pár nap után kezdett gyanús lenni az ügy, ezért kezdtük alternatív megoldásokat keresni... szerencsére volt már talomban egy cég, amivel szívesen dolgoztattunk volna régebben is, de mível az 1. számű(lelépős) kőműves elvállalta a munkát, ezért őket eddig nem hívtuk.

Sajnos a késői, májusi kőműves vagy bármilyen más építési szakember keresés nem túl egyszerű - nekünk is kb. másfél hónapot kell várnunk, hogy el  tudják kezdeni a munkát.

És reménykedünk, hogy tényleg elkezdik, időben, úgy ahogy megbeszéltük és ha már kb. 2 hónapos késéssel kell számolnunk egy simlis kőműves miatt, akkor az eső velünk lesz... vagyis július-augusztusban nem nagyon lesz részünk benne! ;-)

Összegzés: Akkor se bízz meg egy szakemberben, ha mindenki őt dícséri a környéken, ő is okozhat csalódást, nem kevés bosszúságot, kisebb-nagyobb anyagi kárt anélkül, hogy nekiállt volna a munkának.... Ne bízz senkiben!

A bejegyzés trackback címe:

https://grussgott.blog.hu/api/trackback/id/tr972957120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása