Estrich

2011.12.15. 15:07

Egy hete végre megérkezett az aljzatbetonos csapat valahonnan Bécs környékéről. 132 m2-t kellet megcsinálniuk, három nívóval, 6cm vastagságban.  

A nappali-konyha aljzat síkja -100cm-re került a korábban beszintezett méter vonaltól, mivel itt egy viszonylag vékony műgyanta burkolat készül majd. A többi lakóhelyiség egy cm-rel lejjebb került, mert ezekben vastagabb laminált padló vagy burkolólap lesz lerakva. A kazánház szintje a legalacsonyabb, mert itt vékonyabb, 6 cm az aljzatszigetelés. Reggel kilenckor nekiláttak alapanyaggal megrakni a dízelüzemű masinájukat és meglepetésemre már délután háromkor hívtak, hogy ők készen is vannak. Tényleg gyorsak voltak és szépen is dolgoztak. A legnagyobb gond most az, hogy a betonozás során bevitt vizet ki kell juttatni a házból. Béreltünk egy páramentesítő gépet, ami már napok óta folyamatosan megy. A kezdeti 97%-ról már sikerült 80%-ra levinni a páratartalmat, de még néhány napig el fog tartani a szárítási folyamat.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grussgott.blog.hu/api/trackback/id/tr883466112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása