A legutolsó bejegyzés tavaly született, ami lássuk be elég rég volt... ennek egyetlen oka, hogy az építkezés abba a fázisba került, hogy nagyrész mi ketten dolgoztunk a házon és nem szakemberek.

Ez miben merült ki?

Az esztrich száradása után elérkezett az idő a gipszkarton válaszfalak felhúzására. Mivel az albérletünkben már gyakorlatban megtanulhattuk mi is ennek a módja, ezért teljes önbizalommal vágtunk bele.

Egészen a 6. aljazba történt fúrásig (kb. 1,5 órás munka) jól is ment.... aztán kiderült, hogy elfúrtuk a padlófűtés csövét! Szerencsére az ijedtség nagyobb volt a kárnál, gépészünk hamar érkezett a megoldással és folytathattuk az elkezdett munkát.

Sok-sok órányi flexelés, kőzetgyapottal történő kitöltés, csavarozás, fúrás-faragásmajd gipszkartonozás után elkészültünk.

Az eredmény látványos, végre a nagy légterekből kisebb helyiségek kezdenek kialakulni.

Nézzétek csak...

A bejegyzés trackback címe:

https://grussgott.blog.hu/api/trackback/id/tr774765802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás Gallai 2013.01.22. 10:50:02

T. Cinegér!
Rengeteg kérdésem lenne hozzád mivel nekem is terveim közt szerepel egy ausztriai építkezés. Elsősorban a közműkiépítések díjai, ügyintézés módja, ellenőrzések, saját munkát milyen módon végezhetsz a házon, hogy vehet részt az építkezésben magyar szakember... és ehhez hasonlók.
Örömmel venném ha segítenél a fenti kérdésekben, szívesen felvenném veled a kapcsolatot. Elérhetőségem gallai.tamas@outlook.com

Előre is köszönöm
süti beállítások módosítása